Kopieer en plak de pixelcode onderin het headergedeelte van je site, net boven de -tag. Installeer de basiscode op elke pagina van je website. Meer informatie Ontwerp je eigen sticker in aquarel (workshop) – bazarts.be

GeannuleerdOntwerp je eigen sticker in aquarel (workshop)

Eigen stickers maken

In deze workshop willen je de mogelijkheid aanbieden om je eigen aquarel, tekening of schilderij om te zetten in een sticker. Deze sticker kan bevestigd worden op alle harde ondergronden, hout, ijzer, maar ook op porselein.

We geven je de kans om de juiste begeleiding te krijgen om tot een goede aquarel of resultaat te komen. Zo helpt Fréderique je met het tekenen, tips om te schilderen, afwerken met stift of inkt. Maar niet getreurd, dit kan ook met acryl. Elk idee is een haalbaar idee als het maar binnen A4 valt.

Je tekening wordt ingescand en geprint op een folie. Deze kan je dan verwerken op een zelfgekozen ondergrond. Je hebt nu alle tips mee om thuis verder aan de slag te gaan en dit proces te herhalen.

Je kan ook je sticker op een bord plakken. Deze folie is zelfs geschikt om watervast te worden. Indien je het bord nog wil versieren, dan kan je dit doen tijdens de workshop vrolijke stippen op porselein.

Wie geeft deze workshop?

Fréderique Culot, 28 jaar, heeft een master in tekenkunsten op zak en verlaat de deur nooit zonder een potlood op zak. Tekenen is kinderspel voor hem, dit combineert hij met aquarel om zijn tekeningen meer cachet te geven. Hij is de ideale begeleider om tot een mooi aquarel te komen!

Meebrengen:een idee, een foto van een dier, portret, abstractie waar je rond wil werken. Eventueel een groot wit eetbord als je de sticker daarop wil bevestigen en verder wil pimpen, anders een leuk vintage bord.

Inbegrepen: alle materialen, koffie, thee, water en iets lekkers

Doelgroep: volwassenen en tieners

Inspiratie nodig? Bezoek ons pinterest-bord.

  • 08/10/2019
    19:00 - 22:00

locatie  

Telefoon locatie 011 75 61 69

Locatie website:

Adres
Lummense Kiezel 68 B, Hasselt, 3510, Belgium

Beschrijving: