Bullet journaling (workshop) - bazarts.be

GeannuleerdBullet journaling (workshop)

Alles is digitaal: je agenda, notitieboek, adresboek, … Maar één ding wil ik nog graag op papier: mijn geliefde bullet journal. Elke zondag neem ik de tijd om mijn planning van de komende week te maken. Dagelijks vul ik aan, vink ik af, en geniet ik van de rust in mijn hoofd. Want als het in mijn bullet journal staat, mag het uit mijn hoofd en blijft het daar niet eeuwig rondspoken.

Een bullet journal is een planner, todo-list, notitieboek en nog veel meer in één. Door een slim systeem van daily, weekly en monthly logs, collecties, bullet points en indexen te gebruiken, blijft het overzichtelijk. Hoor je het in Keulen donderderen? Niet nodig, het is eenvoudiger dan het op het eerste zicht lijkt. In deze workshop krijg je uitleg over het systeem en tips & trics om dit systeem helemaal naar jouw hand te zetten. Want een bullet journal werkt maar optimaal als je het helemaal personaliseert en op jouw eigen manier gebruikt.

Wie geeft deze workshop?

Miet Bamps bullet journalt erop los onder het motto “als het in mijn BuJo staat, gebeurt het ook!”

Meebrengen: je bullet journal of een notitieboek dat je als bullet journal wil gebruiken. Heb je er nog geen? Geen probleem, dan je krijgt van ons enkele losse bladeren om zelf wat dingetjes op uit te testen en kan je nadien thuis zelf aan de slag.

Inbegrepen: koffie, thee, water en iets lekkers

Doelgroep: tieners en volwassenen

Inspiratie nodig? Bezoek ons pinterest-bord.

  • 25/06/2019
    19:00 - 22:00
  • 09/10/2019
    19:00 - 22:00

locatie  

Telefoon locatie 011 75 61 69

Locatie website:

Adres
Lummense Kiezel 68 B, Hasselt, 3510, Belgium

Beschrijving: