BinnenkortCreatief met beton (tweedelige workshop)

Beton is hip! De grijze, robuuste kleur in combinatie met trendy koper, goud, muntgroen of een ander kleurtje past in elk interieur. We mengen, gieten en decoreren betonnen interieur-objecten zoals vaasjes, bloempotjes, kommetjes, … Deze workshop wordt gegeven over twee avonden. De eerste avond gieten we de objecten, de tweede avond worden ze gedecoreerd.

We werken graag met wegwerpmaterialen als mal. Niet alleen vind je in je prullenbak heel mooie vormen om als mal te gebruiken (blikjes, plastieken potjes, de onderkant van een plastic fles, …) ook doen we op deze manier nog iets nuttigs met ons afval. Als je dus mooie vormen tegenkomt, mag je die altijd meebrengen. Wij zorgen zelf ook voor voldoende materiaal om als mal te gebruiken.

Wil je graag letters maken in beton, dan kan dat. Geef even op voorhand door welke letters je nodig hebt, en wij zorgen voor de mallen. Let wel! De mallen kunnen niet opnieuw gebruikt worden. Prijs voor de letters:

 • Klein (10 cm): 1,50 € per letter
 • Groot (20 cm): 2,50 € per letter

Wie geeft deze workshop?

Miet Bamps heeft al verschillende objecten uit beton gemaakt en betonworkshops gegeven.

Meebrengen: eventueel blikjes, plastieken potjes, flessen, tetrabriks, kommetjes, … Let op! Geen glas, dit komt niet meer los van het beton.

Inbegrepen: alle materialen, koffie, thee, water en iets lekkers

Doelgroep: tieners en volwassenen

Inspiratie nodig? Bezoek ons pinterest-bord.

Details Prijs Aantal:
Schrijf je in! 90,00 (EUR)  

 • Beton gieten
  28/11/2019
  19:00 - 22:00
 • Decoreren
  12/12/2019
  19:00 - 22:00

locatie  

Telefoon locatie 011 75 61 69

Locatie website:

Adres
Lummense Kiezel 68 B, Hasselt, 3510, Belgium

Beschrijving: