Creatieve manieren om je kind tot rust te brengen (workshop) - bazarts.be

VerlopenCreatieve manieren om je kind tot rust te brengen (workshop)

Hoe breng ik mijn kind tot rust?

Herken je dit? Je geeft je kinderen wat taakjes, ze zijn aan het spelen, de tv staat aan, niemand die luistert, integendeel ze zwieren de kussens lustig in het rond en voordat je het weet zijn ze beiden aan het brullen en wenen en is er geen sprake van naar bed gaan. Of je kind is gevallen en start met wenen en weet van geen ophouden.

Hoe krijg je de aandacht terug van de kinderen? Kinderyoga gaat jou inspireren om je kinderen tot rust te laten komen. Ook is het handig om wat tools in handen te hebben waarmee je aan de slag kan om je kinderen te helpen om de rust in zichzelf te vinden.

Tijdens deze avond geven we je heel wat praktische tips rond ademhaling, massages, meditatieverhalen, crea-oefeningen,…die helpen om de dag in alle rust af te sluiten of die een pauze in de dag kunnen brengen.

Wie geeft deze workshop?

Kim Geerts, kinderyoga docente, mama van twee kids (ondertussen al groot en heel rustig, 😉 ) heeft een boel ervaring om de rust bij je thuis of in groep terug te vinden. Als geen ander weet ze de drukste kinderen helemaal zen te krijgen!

Inbegrepen: alle materialen, koffie, thee, water en iets lekkers

Doelgroep: volwassenen

  • 07/11/2019
    19:00 - 22:00

locatie  

Telefoon locatie 011 75 61 69

Locatie website:

Adres
Lummense Kiezel 68 B, Hasselt, 3510, Belgium

Beschrijving: