VerlopenEpoxy gieten: resin art weekend workshop

Resin art of metallic en epoxy

Epoxy is twee-delig: hars en verharder.Tijdens deze workshop krijg je alle technische uitleg, mogelijkheden en vooral de tijd om te experimenteren. Geen vuiligheid bij je thuis, maar een groot atelier ter beschikking, een begeleider met kennis en een  groep om elkaar te inspireren.

Resin art bestaat uit metallic gegoten abstracte vormen en kleuren die in elkaar smelten. Soms verschijnen er cellen, soms niet, loslaten is de boodschap! Wij hebben voor jullie een heel assortiment metallic poeders die je bij je de epoxy kan toevoegen en die een heel mooi en luxueus resultaat geeft.

Vrij experiment

Wil je naast de basis uitleg en proefstukjes graag nog verder experimenteren omdat je een idee in je hoofd hebt? Dan kan dit absoluut tijdens deze workshop! Deze mogelijkheden heb je: experimenteren met mallen, lagen aanleggen over schilderijen of voorwerpen, dubbel gieten, lichtsculpturen maken, 3D sculptuur plooien, gieten van juwelen in mallen, zelf juwelen ontwerpen en knippen, kleuren en experimenteren met verf, inkt, pigmenten, op zoek gaan naar een wetenschappelijke invulling…

Je hebt geen enkele voorkennis nodig om deze workshop te volgen, gegarandeerd een mooi resultaat!

Materialen inbegrepen

Epoxy is geen goedkoop materiaal, om duidelijkheid te creëren voorzie ik in deze workshop voor elke deelnemer:

3 l epoxy: 2 x 1kg epoxy en 0,6 kg verharder een totaalwaarde van €70. Je hebt dan zelf de mogelijkheid om te kiezen hoe je deze wil gebruiken.De overschot mag je ook meenemen. Alle pigmenten, inkten en verven om de epoxy te kleuren.

Inbegrepen zit in deze workshop kleine onderleggers om op te experimenteren 6 stuks, 2 MDF plankjes van 20 x 20 cm, 3 MDF cirkels ø40 cm (waarde van €21)(eventueel indien gewenst een tafeltje van 55 x 55 cm, vermelden!). Je mag zelf ook schalen, schotels, canvassen, hout… meebrengen om te verfraaien.

Twee maal zelfgemaakte lunch, onbeperkt koffie, thee en lekkers, een glaasje cava.

Dit alles heeft een waarde van €130, hierbij komt de begeleiding en gebruik atelier (én btw) €130= €260

Wie geeft deze workshop?

Inge Vanhoof, onze crack met verf! Zij kan als geen ander je verder helpen met de juiste kleuren, je plezier doen beleven in je proces én je helpen om met prachtige kunstwerken naar huis te gaan.

Doelgroep: volwassenen en tieners

Inspiratie nodig? Bezoek ons pinterest-bord.

  • 04/04/2020
    09:30 - 15:30
  • 05/04/2020
    09:30 - 15:30

locatie  

Telefoon locatie 011 75 61 69

Locatie website:

Adres
Lummense Kiezel 68 B, Hasselt, 3510, Belgium

Beschrijving: