Epoxy gieten: resin art circles - bazarts.be

VerlopenEpoxy gieten: resin art circles

Kennismaking met epoxy: Resin art of metallic en epoxy

Epoxy is twee-delig: hars en verharder.Tijdens deze workshop krijg je alle technische uitleg, mogelijkheden en vooral de tijd om te experimenteren. Geen vuiligheid bij je thuis, maar een groot atelier ter beschikking, een begeleider met kennis en een  groep om elkaar te inspireren.

Resin art bestaat uit metallic gegoten abstracte vormen en kleuren die in elkaar smelten. Soms verschijnen er cellen, soms niet, loslaten is de boodschap! Wij hebben voor jullie een heel assortiment metallic poeders die je bij je de epoxy kan toevoegen en die een heel mooi en luxueus resultaat geeft.

Je zal zien dat werken met epoxy ook vraagt het resultaat los te laten, doorheen je proces verandert het werk constant. Het is beter om af te gaan op je buikgevoel en intuïtie dan op je kennis!

Je krijgt eerst de mogelijkheid technieken te testen op kleine panelen en dan nadien aan de slag te gaan op een groter paneel. In deze workshop gaan we voor cirkels, klein ronde onderleggers en 3 cirkels MDF ø 40 cm.

Wie geeft deze workshop?

Inge Vanhoof, onze creatieve duizendpoot heeft zich verdiept in het gebruik van epoxy en vindt het steeds een plezier om de resultaten te zien.

Inbegrepen: een zelfgemaakte lunch, tussendoortjes, koffie, thee en water.

Doelgroep: tieners en volwassenen

Inspiratie nodig? Bezoek ons pinterest-bord.

  • 15/02/2020
    09:30 - 15:30

locatie  

Telefoon locatie 011 75 61 69

Locatie website:

Adres
Lummense Kiezel 68 B, Hasselt, 3510, Belgium

Beschrijving: