VerlopenHandlettering: black on white (workshop)

Doodles and letters

In deze workshop geen klassieke kijk op handlettering, geen kalligrafie, geen schoonschrift! Wat wel dan? Hoe maak je een eigen origineel schrift, hoe ontwerp je letters,  hoe geef je ze een eigen toets? Letterlijk letters met de hand ontwerpen en verzinnen.

Je kan starten met een quote die je ligt, naast het ontwerpen van een handschrift, leer je ook hoe je deze letters mooi op een papier presenteert. Je krijgt tips om aan de slag te gaan met de compositie. Eens de kneepjes door en je wil een stapje verder gaan? Dan leert Denise je als geen ander hoe gemakkelijk het is om een figuur te presenteren in je werkstuk.

Haar doodles lijken een heel grote uitdaging, maar wees gerust wij hebben een trukendoos waarbij dit ook gemakkelijk wordt!

Black on white staat in het teken van zelf ontworpen letters, mooie illustraties en patronen om je gekozen zin te verfraaien.

Wie geeft deze workshop?

Denise Thewissen heeft zich verdiept in art journaling. Ze is een krak in het bijhouden van kunstdagboeken die ze naar hartenlust illustreert met tekst, collage en kleine schilderijtjes. Elke pagina, elk schilderijtje of tekening is met de grootste zorg gemaakt en raakt je meteen. Je kan haar werk zien op www.denthe.blogspot.com

Inbegrepen: alle materialen, koffie, thee, water en iets lekkers

Doelgroep: volwassenen en tieners

Inspiratie nodig? Bezoek ons pinterest-bord.

  • 16/10/2019
    19:00 - 22:00

locatie  

Telefoon locatie 011 75 61 69

Locatie website:

Adres
Lummense Kiezel 68 B, Hasselt, 3510, Belgium

Beschrijving: