VerlopenHandlettering: white on black (workshop)

White on black

Hoe doe je dat eigenlijk om met wit op zwart letters te maken? We tonen je verschillende materialen en verschillende methoden om letters en tekst op een originele manier te gebruiken in je schilderijen, je dagboek, voor je kaartjes.

We leren je hoe je tekst laat passen tussen figuren, we leren je hoe je tekst kan presenteren in je eigen gekozen vorm, geven tips over hoe je proper kan werken en hoe je foutjes kan corrigeren. Zwart hoeft niet meteen zwart te zijn, maar geeft wel een heel goed contrast met wit, maar elke donkere kleur kan van nut zijn.

Daarnaast krijg je methodes aangeleerd om je eigen letters te ontwikkelen, tips over welke lettertypes goed opvallen en welke minder aanwezig zijn. Deze workshop is een mooie aanvulling van de eerste workshop: black on white.

Denise wil je naast haar tips en kennis zeker ook helpen met je eigen vragen of tips geven of je werkstukken.

Wie geeft deze workshop?

Denise Thewissen heeft zich verdiept in art journaling. Ze is een krak in het bijhouden van kunstdagboeken die ze naar hartenlust illustreert met tekst, collage en kleine schilderijtjes. Elke pagina, elk schilderijtje of tekening is met de grootste zorg gemaakt en raakt je meteen. Je kan haar werk zien op www.denthe.blogspot.com

Inbegrepen: alle materialen, koffie, thee, water en iets lekkers

Doelgroep: volwassenen en tieners

Inspiratie nodig? Bezoek ons pinterest-bord.

  • 23/10/2019
    19:00 - 22:00

locatie  

Telefoon locatie 011 75 61 69

Locatie website:

Adres
Lummense Kiezel 68 B, Hasselt, 3510, Belgium

Beschrijving: