Kopieer en plak de pixelcode onderin het headergedeelte van je site, net boven de -tag. Installeer de basiscode op elke pagina van je website. Meer informatie Plakkaatverf versus acryl – bazarts.be

VerlopenPlakkaatverf versus acryl

Het verschil tussen plakkaat en acryl

Heel technisch alles even op een rijtje zetten, zodat je goed weet wanneer je welke verf het beste gebruikt bij je opdrachten.

Experimenteren, exploreren = genieten van het proces

Je kan zo veel meer met je plakkaatverf dan alleen vakjes schilderen! Ontdek een boel technieken, en producten die je kan toevoegen aan je verf om andere technieken mee te doen. Je zal zien dat het plezier voorop staat. Experimenteren is niet alleen voor kleuters, laat tieners ook genieten van het experiment!

Vertrekken vanuit het experiment

Je gemaakte experimentjes worden de inspiratie voor nieuwe opdrachten. Leer hoe je de kinderen hun creativiteit naar boven laat halen en hoe zij de andere kinderen inspireren met opdrachten. Waarom zou je als leerkracht alles zelf moeten bedenken?

Uitgewerkte workshop voor heel de klas

Aan de slag met heel je klas, het is soms niet gemakkelijk qua organisatie en ook niet wat te bedenken om in groep te doen. Wij loodsen je doorheen een workshop vol fun, samenwerken, anders schilderen. Het is een topper in ons aanbod, die altijd werkt én een tof resultaat brengt.

Inbegrepen: een goodiebag met materiaal om direct mee aan de slag te gaan in de klas en kleine verwenmomentjes voor jou als leerkracht.

Doelgroep: Secundair onderwijs

  • 10/05/2019
    09:00 - 15:30

locatie  

Telefoon locatie 011 75 61 69

Locatie website:

Adres
Lummense Kiezel 68 B, Hasselt, 3510, Belgium

Beschrijving: