Project Kunst: dé mix die max is! - bazarts.be

GeannuleerdProject Kunst: dé mix die max is!

De mix

Op zoek naar een mix van alle muzische domeinen? Onze insteek van deze vorming: schilderijen, sculpturen, foto’s en een dosis goesting en plezier!

Wij geven je nieuwe inspiratie rond minder bekende kunstenaars, minder bekende werken en minder bekende weetjes.

Een mix van alle muzische domeinen

Vertrekkend van een schilderij, een sculptuur, een film, … gaan we niet alleen beeldend creëren, maar gaan we ook de uitdaging aan te bewegen, media te gebruiken, grappige en plezante drama oefeningen te doen en creatief te zijn met taal. Kortom, dé mix die max is!

Drama vanuit beeldende kunst

We werpen een blik op hedendaagse kunst met Wurm Erwin, een beeldhouwer en performance artist die ons doet lachen! Deze man zal kinderen de rol van rekwisiteur, regisseur en fotograaf geven. Kinderen beleven plezier in het kijken en staan te popelen om nadien zelf aan de slag te gaan. We gebruiken Yayoi Kusama voor inspiratie in een improvisatie-oefening? Deze hippe, autistische, Japanse kunstenares is verzot op cirkels en bollen!

Smartphone-fotografie

Met onze smartphone kunnen we macro-foto’s maken. Een kleine introductie in de abstracte kunst, licht en contrast, blow-up-foto’s, … Deze foto’s geven ons dan weer inspiratie om te schilderen en zo zijn we terug bij de beeldende kunst!

Wat neem je mee naar huis?

Deze muzische mix werken we helemaal uit, je gaat naar huis met concrete ideeën, uitleg over de kunstenaars, handige websites, pdf’s om te gebruiken in de klas én niet te vergeten de praktijkervaring! Echt dé max!

Inbegrepen: een zelfgemaakte lunch, tussendoortjes, koffie, thee en water.

Doelgroep: Secundair onderwijs

  • 18/10/2019
    09:00 - 15:30

locatie  

Telefoon locatie 011 75 61 69

Locatie website:

Adres
Lummense Kiezel 68 B, Hasselt, 3510, Belgium

Beschrijving: