Kopieer en plak de pixelcode onderin het headergedeelte van je site, net boven de -tag. Installeer de basiscode op elke pagina van je website. Meer informatie Speeldegen voor peuters en kleuters! – bazarts.be

VerlopenSpeeldegen voor peuters en kleuters!

Tijdens deze vorming leren we verschillende soorten speeldeeg maken waarmee de kinderen plezier kunnen hebben, vaardigheden kunnen ontwikkelen en interessante speel- en leerervaringen kunnen beleven. De recepten zijn echt bruikbaar in de klas en zijn snel en makkelijk te maken volgens het niet-koken-principe.
Kinderen zijn gevoelig, ze leren de wereld ontdekken en hun vaardigheden ontwikkelen met hun zintuigen: ruiken, voelen, proeven, horen, kijken. We geven deze vaardigheden extra aandacht doorheen de activiteiten om de zintuigen van de kinderen optimaal te prikkelen.
Sommige activiteiten worden uitgelegd zodat jullie er in de klas mee aan de slag kunnen, maar voor de meeste activiteiten steken we tijdens deze vorming zelf de handen uit de mouwen. Zo ondervind je zelf hoe leuk het is om het deeg te maken, te gebruiken, te voelen en ga je naar huis met een heleboel praktijkervaring. Je krijg alle recepten mee, de oefeningen voor de tactiele vaardigheden, een blik op kunst en de muzische doelen.

Meer info: Donche • Nascholing en professionalisering onderwijs • Thomas More

  • 26/03/2019
    09:00 - 15:30

locatie  

Telefoon locatie +32 14 50 81 60

Locatie website:

Adres
Lepelstraat 2, Vorselaar, 2290, Belgium

Beschrijving:

In onze snel veranderende samenleving worden er steeds nieuwe uitdagingen gesteld aan het onderwijs. Ook de school zelf als leef- en werkomgeving is voortdurend in beweging. De zeer diverse sociaal-culturele achtergrond heeft daarenboven de leerlingenpopulatie drastisch gewijzigd. Vanuit de visie dat levenslang leren een antwoord biedt op deze uitdagingen en er zo mee voor zorgt dat leraren het ‘ultieme’ verschil kunnen maken, stelt het Donchecentrum een sterk nascholingsprogramma voor.