BinnenkortAction painting & acrylic pouring (tweedaagse / losse acryl-workshops)

Action Painting: 18 mei

Op dag 1 gaan we drippen en druipen op groot formaat, plezier en moderne resultaten. Het zal een hedendaagse look aan je kunstwerk geven. We leren je verf aan te leggen met medium zodat het de juiste substantie heeft om te drippen. We laten je voelen wat het verschil is tussen acryl en lakverf om te drippen. Daarnaast geven je verschillende tools aan te drippen, een bekerpeddel, flacons…echt in de voetsporen van Pollock.

Dit alles oefenen we op karton en in de namiddag kan je op een canvas van 50 x 70 cm aan de slag.

Acrylic pouring: 19 mei

Op dag 2 gaan we gieten met vloeibare acrylverf, additieven en siliconen. Er zijn verschillende mogelijkheden: de flip cup techniek, acrylic pouring of de swipe techniek. Alle technieken worden live gedemonstreerd en kan je in het klein uit testen vooraleer je aan de slag gaat op een groter paneel.

Heb je al ervaring met beide technieken, dan kan je deze verder uitdiepen en verder gaan in je experiment. Zo kan je gecontroleerd aan de slag gaan met het drippen of het gieten zodat er een onderwerp aan toegevoegd kan worden.

Kom je liever slechts één van beide dagen? Dat kan natuurlijk ook!

Inbegrepen: alle materialen (per workshop een canvas van 50 x 70 cm, houten plankjes, grote karton, bruin papier, alle acryl, lakken, additieven), koffie of thee, water, zelfgemaakte lunch en lekkers

Doelgroep: tieners en volwassenen

Details Prijs Aantal:
Action Painting 90,00 (EUR)  
Acrylic Pouring 90,00 (EUR)  
Action Painting & Acrylic Pouring 160,00 (EUR)  

  • Action Painting
    18/05/2019
    09:30 - 15:30
  • Acrylic Pouring
    19/05/2019
    09:30 - 15:30

locatie  

Telefoon locatie 011 75 61 69

Locatie website:

Adres
Lummense Kiezel 68 B, Hasselt, 3510, Belgium

Beschrijving: