BinnenkortIntuïtief creatief (tweedaagse)

Intuïtief creatief

Wil je graag eens op een creatieve manier bezig zijn met je gedachten, dromen, herinneringen of gewoon je buikgevoel volgen? In deze tweedaagse reis je door je eigen wereld, sta je stil bij wat je wilt en mooi vindt, volg je de expressie die in je zit, en laat je indrukken na. Schilder, knip, plak, creëer, speel en verbeeld!

Experimenteren met acryl

Er zijn heel wat technieken met acrylverf die gewoon heel tof zijn om te doen. Het plezier van het verf aan te brengen, te gieten, te gooien, paletmes… willen wij je aanbieden. Kleine experimentjes op hout of karton op canvas of papier…

Al je probeersels kan je op de tweede dag verwerken in een collage. Maar je krijgt tevens ook de mogelijkheid andere technieken te proberen.

Voor iedereen

Je hebt geen enkele ervaringen nodig qua tekenen, schilderen, … enkel een dosis creatieve goesting om aan de slag te gaan. Heb je wel ervaring? Probeer dan de uitdaging eens uit te gaan te luisteren naar je intuïtie en niet beroep te doen op je kennis.

De begeleider gaat je een aantal demonstraties geven over materialen die je eventueel kan toepassen in je werk. Zo heb je meer verschillende mogelijkheden om expressief te zijn. Maar elke keer ben je vrij om te kiezen welke technieken en materialen je wilt gebruiken in je creatie.

Zoals jij het wil!

De nadruk ligt op het proces en niet op het resultaat, maar als je wilt: Hoe kan je meer expressie in het werk leggen, komt je boodschap over, wil je meer contrast… deze beeldende creatie-vragen kunnen indien gewenst, ook beantwoord worden.

Deze technieken komen aan bod: expressieve technieken met acryl: paletmes, drippen, spons, overgang in kleur, dot-painting. We gaan aan gieten met acrylverf: acrylic pourring, monotype met ecoline en bister, expressieve technieken met ecoline en aquarel, handlettering, collage vanuit Flow en gemaakte experimenten. Plezier gegarandeerd!

Doelgroep: Volwassenen

Inbegrepen: materiaal: alle verven, canvassen 30 x 30 cm (2x), canvas 50 x 70 cm, houten paneeltjes, papier, karton

Lunch, koffie en thee met lekkers. Breng gerust ook je eigen canvassen nog mee indien je dat wenst.

Details Prijs Aantal:
Schrijf je in! 150,00 (EUR)  

  • 23/03/2019
    09:30 - 15:30
  • 24/03/2019
    09:30 - 15:30

locatie  

Telefoon locatie 011 75 61 69

Locatie website:

Adres
Lummense Kiezel 68 B, Hasselt, 3510, Belgium

Beschrijving: