VerlopenCreatief met twee (of alleen) • Acryl met epoxy (acryl-workshop)

Creatief met twee, voor ouders, grootouders, peters, meters, tantes, nonkels, … met kinderen of tieners

Gezellig met z’n twee een voormiddagje rond de tafel zitten en creatief bezig zijn. Af en toe een kopje koffie, een koekje of ander lekkers. Jullie inspireren elkaar en gaan samen brainstormen, samen creëren, samen werken. ‘s Middags zit je buikje vol en ga je naar huis met een origineel en prachtig samen-kunstwerk.

Acryl met epoxy

We maken een bijzonder gietsel met zelf gekozen motieven en kleuren. Epoxy bestaat uit 2 componenten, een basis en een harder. De hars kun je op kleur brengen door er acryl aan toe te voegen. Het bijzondere van epoxy is het glasachtige en transparante uiterlijk, de mooie hoogglans en de speciale mix-effecten van de kleuren onderling, waardoor er gietsels ontstaan met een bijzonder karakter.

Je hebt hier geen enkele kennis voor nodig. Je zal alleen met je twee moeten overeenkomen welke kleuren jullie graag zien. Jullie maken tijdens deze workshop, onderleggers voor glazen, een kleine canvas en een groot paneel (dit kan je hangen of als tafeltjes gebruiken)

De werken zijn nog nat en kan je niet direct mee naar huis nemen. Indien je wilt dat we ze opsturen, betaal je hiervoor €30.

Inbegrepen: alle materialen, brunch

Doelgroep: duo’s (volwassene + kind of tiener vanaf 8 jaar, volwassenen + volwassenen)

  • 17/02/2019
    09:30 - 12:30

locatie  

Telefoon locatie 011 75 61 69

Locatie website:

Adres
Lummense Kiezel 68 B, Hasselt, 3510, Belgium

Beschrijving: