Kopieer en plak de pixelcode onderin het headergedeelte van je site, net boven de -tag. Installeer de basiscode op elke pagina van je website. Meer informatie Creatief met twee (of alleen) • Pasen (workshop) – bazarts.be

UitverkochtCreatief met twee (of alleen) • Pasen (workshop)

Creatief met twee, voor ouders, grootouders, peters, meters, tantes, nonkels, … met kinderen of tieners

Gezellig met z’n twee een voormiddagje rond de tafel zitten en creatief bezig zijn. Af en toe een kopje koffie, een koekje of ander lekkers. Jullie inspireren elkaar en gaan samen brainstormen, samen creëren, samen werken. ‘s Middags zit je buikje vol en ga je naar huis met een origineel en prachtig samen-kunstwerk.

Pasen op je bord

Aan de slag met eieren! Hoe maak je lekkere en eenvoudige eiergerechten voor kinderen? (nog beter is dat we ze ook gaan proeven en proberen) We gaan ook eieren beschilderen zoals vroeger, met natuurlijke pigmenten van rode ui, en we leren hoe we de eieren van patronen voorzien. (deze zijn nog goed bij Pasen, 😉 )

Leuke figuurtjes, blaadjes in een krulwilgtak? Deze lentetakken kan je nog jaren nadien gebruiken om je huis mee te verfraaien! Samen aan de slag met silk en foam clay om je leuke decoratie voor Pasen te creëren.

Inbegrepen: alle materialen, brunch

Doelgroep: duo’s (volwassene + kind of tiener vanaf 5 jaar)

 

 

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 14/04/2019
    09:30 - 12:30

locatie  

Telefoon locatie 011 75 61 69

Locatie website:

Adres
Lummense Kiezel 68 B, Hasselt, 3510, Belgium

Beschrijving: