Kopieer en plak de pixelcode onderin het headergedeelte van je site, net boven de -tag. Installeer de basiscode op elke pagina van je website. Meer informatie Creatief met twee (of alleen) • Graffiti (workshop) – bazarts.be

VerlopenCreatief met twee (of alleen) • Graffiti (workshop)

Alleen of met z’n twee

Kom je alleen of breng je nog iemand mee? Je mama, zoon, vriend of nicht of nog iemand anders. Deelnemen vanaf 10 jaar. Jullie werken elk aan een eigen werk, maar kunnen wel samen werken en dan 2 werken maken.

Graffiti

Niet alleen tieners en jongeren willen eens graag ervaren hoe het is om een spuitbus vast te nemen en hiermee aan de slag te gaan. Deze workshop richt zich ook op volwassenen. Hier leer je de basistechnieken van kleurovergangen, gebruik van stencils, lijnen zetten en ‘special effects’. Na het oefenen is het aan jou om je eigen ontwerpen te maken en uit te proberen.

We raden aan om oude kledij aan te doen. Dit is een buitenworkshop, wij regenweer kunnen we jammer genoeg niet aan de slag en zijn we genoodzaakt te annuleren, jullie krijgen je geld dan terug gestort. Indien je graag een deur, stoel of ander voorwerp wil spuiten dan mag je dit gerust meebrengen, verwittig wel op voorhand onze begeleider per mail.

Als je al eerder met graffiti hebt gewerkt en je wil verder gaan met je experiment, dan ben je ook welkom. We voorzien sowieso verschillende opdrachten en uitdagingen. Geef dan ook wel een seintje aan ons per mail.

Inbegrepen: alle materialen (2 ontwerpen op houten planken, ééntje op karton, groot ontwerp op bruin papier) , koffie, thee, water en iets lekkers

Doelgroep: kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen

  • 29/05/2019
    13:30 - 17:00

locatie  

Telefoon locatie 011 75 61 69

Locatie website:

Adres
Lummense Kiezel 68 B, Hasselt, 3510, Belgium

Beschrijving: