BinnenkortAquarel: natuur, botanische inspiratie (workshop)

Aquarel

De beginselen van aquarel of werken met ecoline en bister worden je toegelicht. Je krijgt op een speelse manier kleuren mengen en het bekomen van lichte en donkeren kleuren aangeleerd.

Wanneer je de techniek onder handen hebt, kan je beginnen te spelen en te experimenteren op je eigen ontwerpen.

Botanische inspiratie

Niets zo leuk als op zoek gaan naar leuke planten, cactussen of bloemen om te tekenen en te schilderen. Je kan dit op een heel trendy en hippe manier doen, maar houd je liever van klassiek dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

We leren je een manier van tekenen, waarvoor je niet moet kunnen tekenen, zodat je alvast een mooie boeket veldbloemen in beeld kan brengen. Dit doen we op een manier dat Andy Warhol ons geleerd heeft, met een monotype en inkt!

Experimenteren

De rest van de dag experimenteer je zelf verder met je eigen ideeën of de aangeboden afbeeldingen van ons atelier. Wie wil kan zijn resultaten direct in een kadertje steken (wel op voorhand bestellen voor €5) of je brengt je eigen kaders mee om je eind resultaat mooi te presenteren.

Doelgroep: Volwassenen

Inbegrepen: alle materialen (aquarelpapier, aqurelverf, bister, ecoline, brushstiften, gelpennen…), koffie of thee, lekkere lunch

Te koop: kadertjes (3stuks in wit) €6, kadertjes in hout (3stuks) €3

Details Prijs Aantal:
Schrijf je in! 65,00 (EUR)  

  • 09/03/2019
    09:30 - 15:30

locatie  

Telefoon locatie 011 75 61 69

Locatie website:

Adres
Lummense Kiezel 68 B, Hasselt, 3510, Belgium

Beschrijving: