3D


Drie dimensionaal werken

Upcycling art:

Een boel afvalmateriaal (eventueel vanuit het bedrijf), ijzerdraad, kranten, hout, plakband, lijm, kleur… Het doel is om een sculptuur, assemblage of reliëf te maken binnen een bepaald thema. Het sculptuur kan afgewerkt worden met papier-maché, dan kiezen we voor gekleurd papier (of een tweede sessie om te schilderen), met gipsverband en spuitbus, met enkel de spuitbus of we laten het sculptuur zoals het is.

Doorgeef kunst met klei:

Je volgt de instructie van de begeleider en telkens doe je iets met je klei. Automatisch reageer je op wat je voorganger heeft gemaakt en ga je ‘in dialoog’ met de creaties van een ander. Als groep kies je zelf de vorm-voorwaarden en ga je zelf kijken hoe je een eenheid kan vormen tussen alle ontwerpen. De klei blijft zijn natuurkleur behouden en wordt niet gebakken. Dit heeft geen gevolg voor de bewaring of het resultaat.

Sculptuur met klei:

Als team kies je een bepaalde kleine vorm. Deze ga je steeds herhalen. Alle kleine vormen worden één groot kunstwerk. Dit kan opgedeeld worden in verschillende stukken om op verschillende plaatsen gepresenteerd te worden.

Portret met klei:

Per twee ga je aan de slag om een typische kenmerken van je collega in je werk te steken, misschien zelfs wel de hobby of een geweldige karaktertrek. Het moet dus geen waarheidsgetrouw beeld worden, eerder een zelfverzonnen idee van een portret of een beetje zoals Picasso. De basis wordt gemaakt met natuurklei, de mogelijkheid bestaat om dit af te werken met gekleurde klei zodat je met kleur nog meer details en vormen kan weergeven.

Bedrijfslogo of naam:

We werken samen met jonge ondernemers die in piepschuim je bedrijfslogo of naam kunnen uitsnijden. Deze letters kunnen dan versierd worden met patronen, collage, verf… Om je bedrijf zeker op te laten vallen voor de bezoekers!

Samen werken, denken, helpen, ontdekken, oplossingen bedenken is noodzakelijk om tot een resultaat te komen. Plezier, creatieve uitdaging, probleem oplossend denken én originele kunst!

Concepten en andere technieken

Wil je tijdens de teambuilding werken rond communicatie binnen het bedrijf, kijk dan eens bij “Communication“. Staat plezier eerder voorop, of ben je op zoek naar decoratie voor je bedrijf gemaakt door je eigen werknemers, dan vind je wellicht inspiratie bij “Fun with art“. Ben je op zoek naar een teambuilding op maat van jouw bedrijf, dan vind je waarschijnlijk meer inspiratie bij “Made for you“.


Andere technieken die we aanbieden zijn schilderen en graffiti.


Vraag een offerte


Gewenste techniek
SchilderenTekenen3DGraffitiIk weet het nog niet

Gewenste concept
CommunicationFun with artMade for youIk weet het nog niet

Duur
2 uur3 uurHele dag

Locatie
Hangar BazartsOp verplaatsing (geef hieronder de naam en het adres van de locatie)