Wie zijn wij?


Creativiteit voorop

Art-teambuilding is een onderdeel van Bazarts, een creatief atelier met als doel de mensen te inspireren, te stimuleren om zelf creatief te zijn. Dat doen we al sinds 2006. Met heel veel plezier en aandacht voor de klant maken we van elke teambuilding of workshop een uniek concept zodat uw collega’s met een tevreden gevoel terugkijken op deze creatieve uitdaging!

Begeleiding

Inge Vanhoof is vaak de persoon die de teambuilding begeleid, zij heeft een master in schilderkunst, is muzocoach én een creatieve duizendpoot. Naast haar eigen onderneming, werkt ze al jaren samen met verschillende hogescholen om er te doceren.

Ze begeleidt de teambuilding met veel goesting, in het Nederlands of Engels, en weet als geen ander elke collega mee te laten werken en een veilige en plezante werkomgeving te creëren. Voor grote groepen brengen we ook andere begeleiders mee.

Locatie

Sinds kort kan je bij ook ons in het atelier terecht voor je teambuilding. Onze hangar ligt in Kermt-Hasselt en je kan er terecht met groepen tot 30-40 personen. Maar we komen ook met veel plezier tot bij jullie.

Technieken en concepten

Wil je tijdens de teambuilding werken rond communicatie binnen het bedrijf, kijk dan eens bij “Communication“. Staat plezier eerder voorop, of ben je op zoek naar decoratie voor je bedrijf gemaakt door je eigen werknemers, dan vind je wellicht inspiratie bij “Fun with art“. Ben je op zoek naar een teambuilding op maat van jouw bedrijf, dan vind je waarschijnlijk meer inspiratie bij “Made for you“.

Je kan voor al deze concepten kiezen uit de volgende technieken: schilderen, 3D en graffiti.


Vraag een offerte


Gewenste techniek
SchilderenTekenen3DGraffitiIk weet het nog niet

Gewenste concept
CommunicationFun with artMade for youIk weet het nog niet

Duur
2 uur3 uurHele dag

Locatie
Hangar BazartsOp verplaatsing (geef hieronder de naam en het adres van de locatie)