Dit is Inge - bazarts.be

Dit is Inge

By 14/06/2019Nieuws

Hey,

Ik wil je even voorstellen aan mijn vriendin / collega Inge. Eerst vriendin, dan collega, dat was de afspraak toen ik bijna 3 jaar geleden, na een jarenlange vriendschap, het Bazarts-team kwam versterken.

Ben jij al eens bij Bazarts geweest? Dan ben je Inge zeker al eens tegen gekomen. Voor veel mensen is Bazarts Inge en is Inge Bazarts. Dat is niet helemaal waar, er lopen echt nog wel wat meer mensen rond in onze Hangar, maar toch zit je er niet zo heel ver langs.

Inge is de oprichter, bezieler, creatieve brein achter Bazarts. Zij bedenkt, ontwikkelt en geeft de meeste cursussen, workshops, vormingen, teambuildings, … Ze haalt als geen ander het beste uit iedereen en is ervan overtuigd dat er in iedereen een stukje creativiteit schuilgaat.

Maar Inge is meer dan Bazarts. Inge is ook dochter / zus / vriendin / pleegmama / … Als Inge niet bezig is met Bazarts (die momenten zijn schaars, maar ze zijn er wel), dan vind je haar op de dansvloer, want ze is dol op Lindy Hop, een swingende dansstijl uit de 40’s. Of ze is op stap met haar pleegkinderen, Tammy en Keano, die ze graag meeneemt naar leuke plekjes in en om Hasselt om te kamperen, spelen, wandelen, … Of ze kookt voor vrienden en familie, want ook koken is een talent van Inge en ze heeft graag een heleboel mensen om zich heen.

Je ziet, Inge is meer dan Bazarts alleen. Maar toch zou er zonder Inge geen sprake zijn van Bazarts.

Groetjes,
Miet