Groen licht! - bazarts.be

Groen licht!

By 23/05/2020Nieuws

Groen is de kleur van gevoel van tevredenheid, optimistisch, vol vertrouwen en dat is precies wat ik op dit moment voel! Het nieuws van gisterenavond deed me deugd.

De deuren van onze hangar mogen terug open en we mogen de kinderen ontvangen om te creëren, te knutselen en te spelen in onze bubbel.

Elke week opnieuw een andere bubbel, een ander thema, andere leeftijden.

et gaat zo fijn zijn om de kinderen terug te zien! Natuurlijk houden we rekening met de maatregelen en gaan we aanpassingen doen.

De handgel en zeep staan al klaar! De andere maatregelingen volgen we nauwlettend op en passen we toe. We hebben nog een maand om alles in gereedheid te brengen!

We gaan er alles aan doen om hier terug die gezellige en vertrouwde sfeer te creëren en jullie kinderen met open armen te ontvangen! Tijdens de lockdown hebben we al kleine aanpassingen gedaan aan de buitenkant, nu is het tijd om te poetsen en op te ruimen in onze hangar!

We hopen van harte dat jullie nog steeds het vertrouwen hebben in Bazarts!

We willen kampen geven waar de kinderen hun thuis voelen, waar ze het plezier beleven om te creëren, waar ze hun creativiteit gebruiken en naar huis gaan met een kleine zelfgemaakte kunstschat!

Heel wat ouders hadden hun kinderen al ingeschreven voor de zomerkampen en een plekje gereserveerd, maar er zijn nog meer plaatsjes vrij!

Je vindt ons hele aanbod hier.

Schrijf je kind nu in voor een zomerkamp bij Bazarts en geef hun een creatieve en gezellige boost in hun vakantie!

De zomer wordt een periode met alle kleuren, maar voor vandaag is het groen! Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst en hoop dat jullie neuzen in dezelfde richting wijzen!

Tot heel gauw,
Groetjes
Inge