Nieuwe website - bazarts.be

Nieuwe website

By 06/01/2018januari 12th, 2018Nieuws

Als je dit kan lezen, zit je op onze nieuwe website! We hebben er de afgelopen maanden hard aan gewerkt en zijn heel fier om jullie deze website te kunnen tonen. Hier vind je alle informatie over Bazarts.

Wist je bijvoorbeeld al dat je als bedrijf bij ons terecht kan voor een creatieve teambuilding? Ook verenigingen en scholen kunnen hiervoor op Bazarts rekenen. Leerkrachten van het kleuter-, lager en secundair onderwijs inspireren we tijdens onze vele beeldende en muzische navormingen of we komen naar jouw school voor een studiedag, een schoolproject en of workshop op maat. Je vindt alle informatie in het onderdeel “Onderwijs“. Verder kan je ook in je vrije tijd terecht in onze Hangar: kleuters, kinderen en tieners zijn welkom tijdens onze kunstkampen in de schoolvakanties, we organiseren en heleboel cursussen en workshops voor groot en klein en staan voor je klaar voor de organisatie van een feestje of workshop op maat.

Ook vind je op onze website informatie over de huur van onze Hangar, de huur van onze buttonmachine en onze contactgegevens.

Veel plezier ermee!