Dit kamp is al eens gegeven? Neen hoor, er zijn zo veel kunstenaars die zich bezighielden met moderne kunst dat we er een tweede week van kunnen maken. We laten ons voor elke opdracht inspireren door grote namen, maar maken nog grotere kunst dan hun. We maken plezier in het spatten en kliederen met verf, we ontdekken nieuwe technieken en oude gewoontes.
Dit alles zorgt voor een week vol plezier, creativiteit en prachtige kunstwerken. Voor diegene die willen kunnen aansluiten bij dans, spel, muziek maken… er valt dus meer te beleven dan alleen knutselen!

Doelgroep: 2e tot en met 6e leerjaar (schooljaar 2017-2018)
Data: 9 t.e.m. 13/07/2018
Uur: 9u-15u30 (opvang voorzien van 8u30 tot 16u30)
Prijs: 150 €, inclusief materialen, verse soep, drank en tussendoortjes
Onze kampen zijn fiscaal aftrekbaar tot 11,20€ per dag.
Docent: Inge Vanhoof
Plaats: Hangar Bazarts, Lummense Kiezel 68 B, 3510 Hasselt
Meebrengen: Oude kleding

Notice: Undefined offset: 1 in /data/sites/web/bazartsbe/www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/shortcodes/vc-custom-heading.php on line 136

Notice: Undefined offset: 2 in /data/sites/web/bazartsbe/www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/shortcodes/vc-custom-heading.php on line 137

Inschrijven

Deze activiteit is helaas volzet. Stuur een mailtje naar miet@bazarts.be voor meer inlichtingen of om je in te schrijven op de wachtlijst.