Met dit hele nieuwe aanbod van Bazarts wil je graag weten hoe wij te werk gaan? Waar het precies is? Wie we zijn als begeleider? En hoe pakken we de inhoud van die cursussen of ateliers nu precies aan? Al deze vragen en nog veel meer willen we graag beantwoorden tijdens onze opendeurdagen.

Omdat we nog niet goed weten hoe we het moeten aanpakken met de corona-richtlijnen, gaan we je een mail sturen met verder richtlijnen. Schrijf je in, zo kunnen we de afstand en veiligheid bewaren door op afspraak te werken.

We heten je van harte welkom op de volgende dagen:

Opendeurdag 23 aug en 5 sept: aanbod cursussen en workshops

Inge Vanhoof is onze bezieler van Bazarts! Zij geeft op deze dag uitleg bij de cursussen die ze doceert: schilderen met acryl, intuïtief creatief, creatief interieur en creatieve vrouwencirkel. Wat is nu het verschil, wat heb je nodig, kan iedereen dat…alles en nog veel meer kom je hier te weten!

Tevens kan je voorbeelden zien van mogelijke resultaten van de workshops. Dus als je graag wil weten hoe en wat over de workshops, schrijf je dan ook zeker in!

Opendeurdag 2, 5 en 9 sept: aanbod kinderateliers

Twee nieuwe ateliers in onze hangar, twee nieuwe begeleiders! We stellen je graag voor aan Bruno, voor techniek en kunst, Eef voor tekenatelier en Inge voor kunst en knutsel, een vertrouwd gezicht!

Ze halen hun gerief boven en geven een kleine workshop voor de kinderen zodat je kan voelen hoe we te werk gaan. Tevens staan we open om al je vragen te beantwoorden!