Schilderen


Schilderen is onze specialiteit

Schilderen met penseel:we kiezen steeds voor hoogwaardige verf, indien gewenst zelfs muurverf in dezelfde tinten als het interieur van je bedrijf.

Schilderen met paletmes: korte demonstratie van de techniek, vlugge streken, een leuke creatieve uitdaging.

Acrylic pouring: je kiest een kleurenpalet, je giet de verf en door de combinatie van acrylverf en siliconen krijg je een bizar, maar prachtig cellenpatroon. Je weet nooit wat het resultaat zal worden. Deze intuïtieve kunstvorm is een zaligheid om te doen en spannend om te beleven. De gemaakte werken moeten ter plekke drogen gedurende 24u.

Epoxy: Een hoogglans schilderij of tafeltje. Deze twee componenten hars wordt gekleurd met pigmenten en breng je direct aan. Verschillende technieken worden gedemonstreerd en dan is het aan jullie. Deze techniek zorgt steeds voor een verrassend resultaat, ook hier doe je beroep op je intuïtie! De gemaakte werken moeten ter plekke 24u drogen.

Action painting: letterlijk bewegen terwijl je creëert! Je doet verschillende opdrachten in een doorschuifsysteem en voegt steeds iets toe aan een ander kunstwerk op een ‘rare’ manier. Nadien krijg je een demonstratie over hoe je met verf kan ‘gooien’, druipen en spatten. Zo kan je combinaties maken na groepsoverleg. Iedere deelnemer krijgt ook een stukje van hun ontwerp mee, mooi gepresenteerd voor op de bureau of als herinnering.

Music in the picture: hebben jullie als team “een liedje”? Of laat je je verrassen door onze muziekkeuze? Op de tonen van ‘Can’t stop the feeling’ en andere vrolijke nummers gaan we aan de slag.? Het ritme gebruiken we om lijnen te creëren op papier. Dan scheuren we letterlijk stukken uit onze compositie en gebruiken die voor een nieuwe creatie. Één groot of meerdere kleine werken? De keuze is aan jullie!

Concepten en andere technieken

Wil je tijdens de teambuilding werken rond communicatie binnen het bedrijf, kijk dan eens bij “Communication“. Staat plezier eerder voorop, of ben je op zoek naar decoratie voor je bedrijf gemaakt door je eigen werknemers, dan vind je wellicht inspiratie bij “Fun with art“. Ben je op zoek naar een teambuilding op maat van jouw bedrijf, dan vind je waarschijnlijk meer inspiratie bij “Made for you“.

Andere technieken die we aanbieden zijn graffiti en werken in 3D.


Vraag een offerte


Gewenste techniek
SchilderenTekenen3DGraffitiIk weet het nog niet

Gewenste concept
CommunicationFun with artMade for youIk weet het nog niet

Duur
2 uur3 uurHele dag

Locatie
Hangar BazartsOp verplaatsing (geef hieronder de naam en het adres van de locatie)