Bazarts voor onderwijs

Hier vind je onze muzische navormingen voor kleuter- en lager onderwijs en onze beeldende navormingen voor het secundair onderwijs. Al onze navormingen zijn praktijkgericht. We steken zelf de handen uit de mouwen en proberen alle opdrachten zelf uit. We geloven dat het zelf doen en ervaren jou de ideale basis biedt om de opdrachten te doen met jouw leerlingen. Onze vormingen zijn jouw lesvoorbereiding.

Al onze vormingen vinden plaats in Hangar Bazarts, Lummense Kiezel 68 B, 3510 Kermt-Hasselt

Al onze vormingen zijn ook te boeken als studiedag op jouw school.

We delen onze ervaring graag met de kinderen in de klas. Als leerkracht of school kan je kiezen om rond een bepaalde techniek of kunstenaar te werken en dan werken we workshop uit op maat van je school. Ook kan je kiezen uit ons uitgebreide aanbod volledig uitgewerkte workshops.

Wil je aan de slag met de hele school? Een eigen muur schilderen, de kinderen tegels laten ontwerpen, ze laten proeven van expressieve technieken? Met dynamoPROJECT van cultuurkuur.be kan je 1500 euro subsidie krijgen voor een creatief schoolproject.

Wij komen naar jou toe voor een op maat gemaakt project of een keuze uit ons aanbod.

Himmelis

Bazarts inspireert leerkrachten zodat zij op hun beurt de leerlingen kunnen inspireren. Kan jij wel wat nieuwe muzische inspiratie gebruiken? Laat je fantasie prikkelen tijdens een praktische studiedag. Of organiseer een creatieve teambuilding en werk samen met je collega’s aan een blikvanger voor de hele school.

Onze studiedagen en teambuildings kunnen geboekt worden voor een halve of hele dag. Je kan kiezen uit ons aanbod aan praktijkgerichte vormingen, geïnspireerd op onze eigen ervaringen met kinderen, gelinkt aan muzische doelen. We kunnen ook een studiedag of teambuilding uitwerken op maat van jouw team.