Made for you


 

Op maat voor jou

Vind je in ons aanbod nog niet wat je zoekt? Heb je een bepaald idee? Wil je graag samen brainstormen? Wij gaan de uitdaging aan om jullie idee tot een goed einde te brengen.

Elke teambuilding wordt een uniek concept.

Wil je graag meer DIY-gewijs te werk gaan tijdens je bedrijfsuitje? Dat kan ook! Je kan in ons aanbod vrije tijd op verplaatsing kijken wat we aanbieden. Een grip uit ons aanbod:epoxy, acrylic pouring, werken met papier-maché of Powertex voor een 3D beeld, graffiti, mozaïek, houtbranden, dotpainting.

Wil je graag rond een bepaald thema werken en dit in beeld brengen met een moodboard? Niets zo leuk als met mixed media jullie bedrijfsideeën it te werken tot een prachtig gedecoreerd moodboard. Zo blijven de ‘values’ en ideeën goed zichtbaar maar staan ze ook in de kijker met de creatieve toets erin.

Vind je het leuk om rond een bepaalde stijl van een kunstenaar te werken? In de voetsporen van Picasso, Van Gogh, Keith Haring, Andy Warhol, Hundertwasser, Gijs van Hee…

We denken met jullie mee en ontwerpen een teambuildingsconcept op maat van jouw bedrijf.

 

Technieken en andere concepten

Je kan voor al deze concepten kiezen uit de volgende technieken: schilderen, 3D en graffiti.

Wil je tijdens de teambuilding werken rond de communicatie tussen bedrijf en werknemers of collega’s onderling, kijk dan eens bij “Communicatie“. Ben je op zoek naar mooie decoratie voor het bedrijf, plezier tijdens de teambuilding of out-of-the box denken, dan vind je meer inspiratie bij “Fun with art“.