Bedrijfsdecoratie

Je hebt als doel de muren van het bedrijf te verfraaien met mooie kunstwerken. Deze kunstwerken moeten een bepaalde grootte, kleurenpalet en onderwerp hebben en allemaal bij elkaar passen. Mooie kunstwerken kunnen perfect gemaakt worden door jullie werknemers! Het is absoluut niet nodig om grote bedragen of namen te betalen om kunst op de werkvloer te halen!

Vaak werken we met abstracties, zo is de drempel lager voor de deelnemers. We geven de juiste technieken mee, zodat iedereen zichzelf kan uiten. Een verrassende beleving, waarbij iedereen het beste uit zichzelf haalt en zijn intuïtie volgt.

Eenvoudige figuratieve thema’s kunnen ook aan bod komen, indien nodig helpen wij met het opzetten van de voorbereidingen en jullie ideeën.
Zo is het ook mogelijk om je muur in je bedrijf te beschilderen en je eigen creaties hierop te verwerken.

Naast het samen creëren, beleef je plezier om vergeten of nieuwe technieken te (her)ontdekken. Je ontdekt de verborgen kwaliteiten van je collega’s en dit kan leiden tot fijne gesprekken. Creativiteit zorgt voor verbinding!

Als team zorgen jullie er tijdens één teambuilding voor dat heel de werkvloer een nieuwe look, een blijvende herinnering krijgt.

Out of the box

Wil je graag dat de werknemers op zoek moeten naar oplossingen met nieuwe technieken die hun worden aangereikt. Dat ze samen een beetje uit hun comfortzone worden gehaald om te ontdekken hoe plezierig het is samen te creëren!

Anders denken, plezier beleven en verbinding met elkaar door creativiteit staan hier centraal!

Dit kan met schilderen waarbij we de deelnemers zelf penselen laten maken en verschillende opdrachten geven.

Of we doen aan upcycling art, waarbij ze afval moeten hervormen tot sculpturen of reliëfs. Dit kan ook met materialen vanuit het bedrijf, denk aan een boel afvalmaterialen of een grondstof die van jullie komt.

Graffiti

Wil je graag een initiatie graffiti waarbij elke deelnemer leert werken met stencils en kleurovergang. Iedereen kan individueel iets creëren om te oefenen en daarnaast voor het bedrijf een canvas, paneel of muur in groep maken om later mee te pronken!

Technieken en andere concepten

Je kan voor al deze concepten kiezen uit de volgende technieken: schilderen, 3D en graffiti.

Wil je tijdens de teambuilding werken rond communicatie binnen het bedrijf, kijk dan eens bij “Communication“. Ben je op zoek naar een teambuilding op maat van jouw bedrijf, dan vind je waarschijnlijk meer inspiratie bij “Made for you“.